Om oss!

NTNUI Cheerleading Titans ble startet i 2012 av Helene Drågen. Formålet med laget er å kunne drive med cheerleading, samtidig som man er fulltidsstudenter med alt det måtte innebære. Vi ble høsten 2012 et offisielt utvalg i NTNUI og vi deltok i norgesmesterskapet første gang i 2014. Vi stiller nå i kategorien Senior Coed Elite, det vil si med både gutter og jenter!

Vi består nå av en gjeng på ca 70 utøvere. Flere utøvere starter hos oss uten noen bakgrunnskunnskaper, mens andre har vært borte i andre idretter som turn og dans. I cheerleading merker man ofte en bratt læringskurve dersom man deltar på alle treninger og jobber godt med teknikker. Å møte opp på trening er derfor svært viktig.

Trenere for sesongen 2015/2016 er Kristine Marie Svanø og Siri Lausund. Hvert semester trener vi mot en konkurranse. Dette er gjerne Norwegian Open (1. kvalifiseringscup til NM) som arrangeres hvert år i oktober/november eller Norgesmesterskapet i Cheerleading og Cheerdance som arrangeres i mars. Konkurranselaget kan bestå av maksimalt 25 utøvere, slik at vi vil ha uttak for dette hvert semester. Vi har også sosiale arrangementer, noe vi synes er viktig for å kunne fungere som et lag! I tillegg holder vi gjerne pauseunderholdning ved volleyballkamper, fotballkamper o.l.

For å være på laget krever vi ingen forkunnskaper så lenge du er en positiv person som ønsker å lære. Vi har for sesongen 2015/2016 en avgift på 150 kr i året for å kunne være med, noe som er nødvendig for å kunne blant annet kjøpe inn musikk til konkurranse. I tillegg er du nødt til å være medlem av NTNUI for å kunne delta på treninger.

Vi tar opp nye utøvere hovedsakelig i starten av høstsemesteret, men det hender at vi også holder åpne treninger i januar. Følg med på hjemmesiden og facebooksiden vår for annonsering av åpne treninger!

Det er mulig å følge oss på facebook, instagram og youtube.Norwegian Open, oktober 2015

© NTNUI Cheerleading Titans